Λουτρακι Φωτια / www.perahora.gr: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ (ΦΩΤΟ) - Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται.

Λουτρακι Φωτια / www.perahora.gr: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ (ΦΩΤΟ) - Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται.. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Όσον αφορά για ζημιές από την φωτιά, υπάρχουν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, μεμονωμένες και διάσπαρτες αναφορές. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247: ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ...
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 247: ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ... from 1.bp.blogspot.com
Νέες εικόνες από τη φωτιά. Όσον αφορά για ζημιές από την φωτιά, υπάρχουν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, μεμονωμένες και διάσπαρτες αναφορές. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους.

Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία.

Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Νέες εικόνες από τη φωτιά. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Νέες εικόνες από τη φωτιά. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο.

Φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας: Πληροφορίες πως καίγονται ...
Φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας: Πληροφορίες πως καίγονται ... from www.newsit.gr
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Όσον αφορά για ζημιές από την φωτιά, υπάρχουν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, μεμονωμένες και διάσπαρτες αναφορές.

Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας.

Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη.

Φωτιά στο Λουτράκι: Ολονύχτια μάχη των πυροσβεστών με τις ...
Φωτιά στο Λουτράκι: Ολονύχτια μάχη των πυροσβεστών με τις ... from www.pagenews.gr
Όλες οι επιχειρήσεις στον χρυσό οδηγό λουτράκι. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Δραματική η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τις σταματήσουν. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama